Korihaille ensimmäinen amerikkalaisvahvistus

0
Luke Meikle vahvistaa Korihaita tulevalla kaudella.

Uudenkaupungin Korihait on solminut yhden kauden kattavan pelaajasopimuksen amerikkalaisen laiturin Luke Meiklen kanssa. Tulevalla kaudella joukkueen ringissä nähdään myös seuran omat kasvatit Tommi Lehtonen ja Eemil Wahlbäck.

24-vuotias ja 206-senttinen Cal Poly -yliopiston kasvatti Meikle saapuu Uuteenkaupunkiin Espanjasta, missä hän pelasi ensimmäisen ammattilaiskautensa Zamoranon joukkueessa nakuttaen 29 pelatun ottelun keskiarvoikseen runsaat 24 peliminuuttia, 8,7 pistettä ja 4,3 levypalloa.

Hän kertoo odottavansa malttamattomana tulevaa kautta Suomessa ja Korihaissa.

– Olen todella innoissani alkavasta kaudesta ja uuteen joukkueeseen tutustumisesta. Lupaan parhaani mukaan auttaa joukkuetta menestymään ja olla osaltani luomassa tulevasta kaudesta joukkueen tähän asti parasta, Meikle viestittää.

Luke Meiklen on määrä saapua Uuteenkaupunkiin syyskuun alussa.

Meiklen lisäksi haipaidassa nähdään alkavalla kaudella myös kaksi Korihait-kasvattia, kun parhaillaan 16-vuotiaiden maajoukkueessa pelaava Tommi Lehtonen sekä 17-vuotias Eemil Wahlbäck astuvat mukaan edustusjoukkueen remmiin.

Lehtonen otti tuntumaa Korisliigaan jo viime kaudella muutamassa ottelussa. Myös Wahlbäck oli keväällä edustusjoukkueen harjoitusringissä, mutta joutui loukkaantumisesta johtuen seuraamaan pelit vielä vaihtopenkin puolelta.

Korihait on solminut aiemmin pelaajasopimukset tulevalle kaudelle Elias Lahdensuun, Henri Ventoniemen, Miikka Marttisen, Elias Eerikinharjun ja Valtteri Leinon kanssa.