Lasten Soundi valtaa Leijonapuiston

0
Lasten Soundi soi tänä vuonna Leijonapuistossa.

Kolmatta kertaa järjestettävä Lasten Soundi -konsertti kutsuu perheet viihtymään tällä kertaa Leijonapuistoon. Kun tapahtumasta tulee samalla kokonaan pääsymaksuton, osallistumisen kynnyksen toivotaan madaltuvan entisestään.
– Vaikka aiemminkin pyrimme pitämään pääsymaksun kohtuullisena, on tietysti mukavaa, että pystymme sponsoreiden avustuksella tarjoamaan tapahtuman nyt kokonaan ilmaiseksi, iloitsee Tommi Aaltonen, yksi konsertin puuhamiehistä.
Leikkipuisto onkin mitä luontevin paikka osallistavalle lastenkonsertille. Aiempien vuosien tapaan lapset pääsevät osallistumaan soitantaan Päivi Kurkilahden vetämässä paukepiirissä. Lisäksi puistossa on konsertin aikaan sormiväreillä maalailua, käpylehmien askartelua, Myllymuorin tarinointia ja monenlaista muuta puuhaa.
– Välillä voi käydä puiston leikkivälineissä leikkimässä tai istahtaa vaikka viltille syömään eväitä. Tässä on helppo olla, mennä ja touhuta. Ja buffetti palvelee myös koko konsertin ajan, Kurkilahti vinkkaa.
Kahden tunnin konsertin aikana kuullaan toki myös Lasten Soundi -bändiä, jonka muodostavat Aaltosen ja Kurkilahden lisäksi Leena Kallonen, Jari Jalonen ja Mari Hjerppe.
Koko perheelle suunnattu Lasten Soundi -piknik-konsertti järjestetään Leijonapuistossa maanantaina 8.7. klo 17-19. Tapahtumaan on vapaa pääsy.