Fake etsii nuoria mukaan teatteriproduktioon

0
Lauri Ketonen toivoo löytävänsä teatteriharrastuksesta kiinnostuneita nuoria. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Teatteriyhdistys Fake toteuttaa keväällä Raumalla musiikkiteatteriesityksen, johon etsitään mukaan 15–25-vuotiaita teatteriharrastuksesta innostuneita nuoria. Take a train to Rauma -produktiota aletaan harjoitella tammikuussa, ja ensi-iltansa se saa huhtikuussa.

Esiintyjähaku on käynnissä parhaillaan. Yhdistyksen puheenjohtaja Lauri Ketonen kertoo, että hakemuksia on jo tullut, mutta lisää erityisesti uusikaupunkilaisia nuoria toivotaan mukaan.

– Mitään aiempaa esiintymiskokemusta ei tarvitse olla, kiinnostus teatteriharrastusta kohtaan riittää. Hakea voi ihan millaisista lähtökohdista tahansa ja koe-esiintymiseen tulla täysin ilman paineita, Ketonen summaa.

Lue lisää 29.8.2019 lehdestä