Katukoristapahtuma U:gissa tänään

0
Katukoristapahtumassa pelataan kymmenen minuutin pelejä nopealla sykkeellä.

Pirkka street basket -katukoristapahtuma on jälleen jalkautunut kaupunkiin. Parhaillaan Uudenkaupungin torilla on käynnissä 10 tiukkaa 10 minuutin korismatsia ja luvassa on alakoululaisille varmasti yksi alkusyksyn hauskimpia koulupäiviä.

Kentällä kisasivat toisiaan vastaan muun muassa Power girlsit ja Just me -joukkue, Teletapit ja Nasa, Psykoottiset lapset vastaan Terveet lapset sekä Kaktukset vastaan Mursuluurannnikko. Vuoraan odottelivat muun muassa Muumipeikot ja Wc-apinat.

Kentän reunalla tanssittiin ja tehtiin ihmispyramidejä.

Katukoriskiertue starttasi eilen Raumalta ja kiertue jatkaa matkaansa heti tänään eteenpäin. Pirkka street basket -kiertueita on järjestetty vuodesta 2015. Kiertue käy Uudessakaupungissa aina toukokuussa ja elo-syyskuussa.