Nuorisopalveluiden syyskausi käynnistyy

0
Nuorisopalveluiden syksyn toiminta lupaa uutta ja vanhaa toimintaa. Nuorten asialla ovat Erika Raitanen (vas.), Marjo Koskinen, Pia Rauha, Katriina Rauman, Titta Brunou ja Linda Sarivaara. Kuva: Katja Kaartinen

Kaupungin tarjoamien nuorisopalveluiden syyskausi alkaa ensi viikolla. Heti maanantaista alkaen toiminta käynnistyy sekä Uudenkaupungin Nuorisotalo Vantissa että Kalannin nuokkarissa. Nuorisopalvelut odottavat parhaillaan tietoa siitä, mitä Lokalahden nuokkarille tapahtuu.

– Olemme lisänneet Vantin aukioloaikoja. Nuoret ovat toivoneet koulun jälkeistä toimintaa, jossa voisi viettää aikaa ja odotella bussia. Olemme siis jatkossa auki maanantaista torstaihin kello 14–16, kaupungin nuorisopalveluiden vastaava Katriina Rauman kertoo.

Lue lisää 27.8.2019 lehdestä