Puupaatit hurmasivat lauantaina

0
Puuvenenäyttely oheisohjelmineen järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa rannan toisella puolella. Uusi paikka sai paljon positiivista palautetta. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Seitsemättä kertaa järjestetty Puupaatei Pakkahuoneel -puuvenenäyttely houkutteli satoja ihmisiä rantaan lauantaipäivän aikana. Aamun alkajaisiksi kaupungin ylle parkkeerannut sadepilvikään ei tapahtuman kävijöitä säikäyttänyt, vaan toinen toistaan persoonallisemmat puuveneet jaksoivat kiinnostaa ihmisiä pitkälle iltapäivään saakka.

Yhteensä näytille oli saapunut nelisenkymmentä puupaattia. Paikallisten veneiden lisäksi esiteltävää tuli myös vähän kauempaa.

– Luvialta oli ainakin lähdetty venettä esittelemään. Varmaan joku jätti aamuisen sateen ja tuulen takia tulemattakin, mutta on tässä ihan mukavasti katseltavaa. Katsojia tänne on ajellutkin Helsingistä asti, tiesi Asmo Hällfors, yksi tapahtuman järjestäjistä.

Lue lisää 20.8.2019 lehdestä