Korihait pisti Pyrinnön ahtaalle sarja-avauksessa

0

Vajaamiehinen Pyrintö ei todellakaan päässyt helpolla irti haiparven otteesta. Korihaiden sarja-avaus oli vieraskentällä jopa niin vahva, että voittoonkin oli kaikki mahdollisuudet. Vasta viimeisillä minuuteilla manselaiset olivat tehokkaampia hyökkäyspäässä ja pystyivät korjaamaan avauspinnat lukemin 87-78.

Avauskokoonpanosta löytyi yksi uusikaupunkilainen, mutta ei Korihaiden puolelta. Yllättäen Eero Lehtonen oli raivannut itselleen paikan Pyrinnön avaukseen.

Korihaiden kolmosprosentti (44) oli huomattavasti parempi kuin harjoituspeleissä, mutta valitettavasti kakkostarkkuus oli sama eli se jäi heikoksi.

Vesa Heinonen oli 17 pisteellä haiparven pisteykkönen. Pisteen vähemmän löi tauluun pelintekijä Casey Benson, joka myös repi kahdeksan levypalloa. Anton Cook säkitti 14 pinnaa, mutta kahden pisteen heittotarkkuus oli surkea (2/10).

Kotikentälle Korihait pääsee keskiviikkona, kun vastaan tulee uusiutunut Lapuan Kobrat.