Mikä on sinun lempitekemisesi kaupungissa?

1
Iida Huhtala ja Jarkko Heinonen kannustavat kaupunkilaisia Instagram-haasteeseen. -Lähettäkää meille kuvia, jossa olette oman harrastuksenne parissa, he toivovat.

Uudenkaupungin kaupunki houkuttelee asukkaitaan mukaan Instagram-haasteeseen. Kaupunki toivoo, että uusikaupunkilaiset kuvaisivat kuvapalveluun lempitekemisensä kaupungissa. Kaupunkilaiset voivat lisätä kuvansa Instagramiin ja merkitä sen ukielämää-aihetunnisteella.

– Kaupungille avattiin kesäkuussa oma City of Uusikaupunki -Instagram-tili, jonka sisältöä voi seurata esimerkiksi uusikaupunki- ja ukilife-aihetunnisteilla. Järjestämme nyt kuvakilpailun, jotta saamme kanavaa esille ja voimme näyttää kaikille, kuinka monipuolisesti kaupungissa voi tehdä kaikenlaista mukavaa, Uudenkaupungin kaupungin media- ja asiakaspalvelusihteeri Iida Huhtala kertoo.

Kuvakilpailulla halutaan nostattaa yhteistä Uusikaupunki-henkeä ja lisätä yhteisöllisyyttä. Tarkoituksena on nostaa esiin sitä, miten eri ikäiset ja eri aikoina kaupunkiin muuttaneet viettävät aikaansa kaupungissa.

– Haluamme tuoda esille kaupunkilaisille ja ulkopaikkakuntalaisille, että millaiset elämisen olosuhteet kaupungissa on. Yksinkertaisuudessaan kilpailuun voi osallistua kuvalla, joka näyttää, että mitä paikalliset tekevät kaupungissa, kaupungin elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen lisää.

Kuvakilpailu käynnistyy perjantaina ja osallistumisaikaa on 27. syyskuuta asti. Kaupungin työntekijöistä koostuva raati valitsee 10 parasta kuvaa, joiden kesken arvotaan kolme 150 euron lahjakorttia vapaavalintaiseen uusikaupunkilaiseen liikkeeseen.

– Kilpailuun osallistuneita kuvia käytetään kaupungin viestinnässä ja kuvia julkaistaan nimien kanssa myös Uudenkaupungin Sanomissa, Heinonen kertoo.

Kilpailun säännöt:
– Kilpailuun voi osallistua 6.–27.9.2019 julkaisemalla kuvan julkisella Instagram-tilillä tunnisteella #ukielämää.
– Tunnistetta käyttämällä osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt.
– Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla.
– Osallistujan tulee noudattaa Instagramin käyttöehtoja kuvan sisällön suhteen.
– Osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa ja sen yhteydessä osallistujan nimimerkkiä tai nimeä kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä.
– Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä.
– Instagram ei ole millään tavalla osallisena kilpailussa.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.