Pienten ja keskisuurten yritysten on vaikea löytää työvoimaa Suomesta

0
Hanketyöntekijä Piia Laisti ja elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen kannustavat kansainvälisestä työvoimasta kiinnostuneita yrittäjiä ottamaan yhteyttä. Kuva: Maija Ala-Jääski

Uudenkaupungin, Laitilan ja Rauman kaupungit ovat mukana hankkeessa, jonka tarkoituksena on tukea paikallisten yritysten kansainvälisiä rekrytointeja. Taustalla on yritysten ongelmat löytää riittävästi osaavaa työvoimaa Suomesta.

– Uudessakaupungissa erityisesti pk-sektorin rekrytointiongelmat ovat jääneet näiden massarekrytointien jalkoihin. Mutta meidän pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on myös todellinen tarve löytää uusia osaajia, totesi Uudenkaupungin elinkeinotoimenjohtaja Jarkko Heinonen.

Lue lisää 3.9.2019 lehdestä 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here