Autot osuivat yhteen ohitustilanteessa Lokalahdentiellä

0

Lokalahdentiellä Uudessakaupungissa sattui kahden henkilöauton kolari torstaina klo 5.30. Henkilöautoa kuljettanut vehmaalaismies ajoi Uudenkaupungin suuntaan, kun samaan suuntaan henkilöautoa kuljettanut turkulaismies lähti ohittamaan edessään ajanutta vehmaalaismiestä.

Päästyään ohitettavan rinnalle turkulaismies menetti autonsa hallinnan ja hänen autonsa oikea takakulma osui ohitettavan auton vasempaan takakulmaan siten, että turkulaismiehen kuljettama auto pyörähti ympäri ja luisui ojaan tien oikealle puolelle. Vehmaalaismiehen kuljettama auto pysyi kaistallaan törmäyksestä huolimatta.

Turkulaismiehellä oli kyydissään kaksi matkustajaa ja vehmaalaismiehellä yksi matkustaja. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta autoihin tuli vaurioita.

Laitilassa Eurantien ja valtatie 8:n risteyksessä sattui kahden henkilöauton peräänajo keskiviikkona noin kello 19.30.

Henkilöautoa ja siihen kytkettyä perävaunua kuljettanut kuopiolaismies oli pysähtynyt liikennevaloissa Eurantien ja vt 8:n risteykseen vasemmalle kääntyvien kaistalle, kun takaa tullut turkulaismiehen kuljettama henkilöauto törmäsi hänen perävaununsa perään.

Perävaunuun tuli törmäyksessä vaurioita. Törmääjä oli jo ehtinyt poistua paikalta ennen poliisin tuloa, mutta hän oli jättänyt tietonsa vastapuolelle.