Haiparven sekasorto paheni entisestään

0
Korihaiden Henri Ventoniemi yrittää ohittaa Kevin Langfordia. Kuva: Mika Reinholm

Korihaiden esitys KTP:tä vastaan herätti jo myötähäpeän tuntemuksia. Esitys oli kaukana liigatasosta ja tulos sen mukainen. KTP ei esittänyt ihmeellisyyksiä, mutta pelaajien henkilökohtainen taitotaso oli vain niin valtavasti edellä.

Isännät alistuivat tilanteeseen ja ensimmäinen puolikas oli yksi heikoimmista esityksistä, mitä hallissa on nähty aikoihin. Puoliajalla tilanne oli 26-57.

Pitkän tauon jälkeen mentiin tasaisemmin, mutta KTP ei enää tuonut avausviisikkoaan yhdessä kentälle ja antoi peliaikaa penkkimiehille. Kamppailu päättyi lukemiin 71-106.

Uusikaupunkilaisten riveistä puuttui Casey Benson, joka on amerikkalaista ollut tärkein pelaaja joukkueelle. Anton Cookin pelintekotaidot eivät vakuuttaneet ja mieheltä puuttuu röyhkeys lähes täysin. Korihait voitti menetystilaston peräti 22-7 ja Cookilla oli viisi menetystä. Pisteitä mies teki 16, mutta suurimman osan pelin jo ratkettua toisella puoliajalla.

Kotiyleisön ainoa ilonaihe oli Tommi Lehtonen. 16-vuotias oma kasvatti teki hienon debyytin ja paukutti seitsemän pinnaa 22 minuutissa.

Korihaiden Youtube-kanava tarjoaa kotijoukkueen tähtihetket videokoosteessa:

 

Seuraavaksi Korihait matkaa hallitsevan mestarin Kauhajoen vieraaksi lauantaina.