Hengetön haiparvi sai selkäsaunan

0
Korihaiden Andre Berrylle kertyi paljon ohiheittoja.

Odotukset olivat katossa, kun Korihait kohtasi Ura Basketin maanantain TV-pelissä. Nopeasti haaveet mätkähtivät lattiaan ja toisella puoliajalla ne olivat jo tukirakenteissa. Korihaiden esitys oli luokaton ja siitä seurauksena oli tappio lukemin 89-108.

Suurin syy tappioon oli puolustus. Ura Basketin pelaajat tulivat ohi yhdellä yhtä vastaan tilanteissa lähes joka kerta, eikä apupuolustus toiminut alkuunkaan. Jostain löytyi aina vapaa pelaaja. Korihaiden valmentajan Jordi Justen kommentti oli paljon puhuva.
-Ei keskittymistä, ei energiaa, ei intohimoa. En osaa sanoa, miksi näin oli, tyrmistynyt koutsi lausui.
Vesa Heinonen ja Anton Cook olivat Korihaiden parhaat pistemiehet. Molemmille kertyi 19 pinnaa, tosin Heinonen missasi huomattavasti vähemmän heittoja. Casey Benson oli yritteliäs loppuun asti ja sai kasaan 16 pistettä.
Petokalan kakkosprosentti (40) oli karmaisevan huono. Etenkin isot pelaajat Henri Ventoniemi ja Andre Berry sekä myös Cook pistivät palloa ohi oikein urakalla. Triolle kertyi enemmän ohiheittoja kuin Uran joukkueelle yhteensä.
Korihaiden pelit jatkuvat keskiviikkona Kouvolassa.

 

Juttua korjattu 8.10. Peli pelattiin maanantaina, ei lauantaina, kuten jutussa aluksi virheellisesti luki.