Kataja tiputti Korihait kyydistä päätösjaksolla

0

Korihait pysytteli pitkään kotijoukkue Katajan kyydissä illan vieraspelissä, mutta päätösjaksolla Katajan rutiini oli liikaa ja se purjehti selvään voittoon lukemin 95-77. Korihaille tappio oli sarjassa viides eikä koossa ole vielä pistettäkään.

Alku sujui Korihailta nihkeästi ja Kataja karkasi muutamassa minuutissa lähes kymmenen pisteen johtoon. Helppo alku taisi tuudittaa kotijoukkueen odottamaan helppoa loppua ja kahta pistettä, mutta Korihait ei luovuttanut. Pitkään mentiin Katajan vajaan kymmenen pisteen johdossa, mutta toisen jakson puolivälissä Korihait sai hyvän otteen, otti Katajan kiinni ja meni jopa viiden pisteen johtoon.

Puoliajalla oltiin kuitenkin tasoissa. Kolmannella jaksolla molemmat innostuivat tehtailemaan pisteitä. Kataja voitti jakson 32-26. Päätösjaksolla Korihaiden korinteko oli vaikeaa ja Kataja kasvatti eron lopulta 18 pisteeseen.

Korihait joutui rikkomaan paljon korin lähellä ja Kataja pääsikin 31 kertaa vapaaheittoviivalla ja osui 27 kertaa. Kataja voitti myös levypallot selvästi ja hukkasi pallon Korihaita harvemmin.

Korihaiden tehokkain oli Vesa Heinonen, joka teki 14 pistettä ja antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä.

Korihaiden seuraava peli on lauantaina Lahdessa.