Kirjastokortilla voi katsella maksutta elokuvia

0
Kirjastokino toimii tietokoneissa, mobiililaitteissa ja tableteissa. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja nelinumeroisella tunnusluvulla eli pin-koodilla. Kuva: Katja Kaartinen

Vaski-kirjastot ovat ottaneet käyttöön uuden valtakunnallisen palvelun, josta löytyy erilaisia elokuvia ja tv-sarjoja maksutta kaikkien käyttöön. Kirjastokinon tarjonnalla halutaan palvella monia käyttäjäryhmiä perheen pikkuväestä senioreihin saakka. Kirjastokinosta löytyy katsottavaa draamoista dokumentteihin.

Uudenkaupungin kirjaston e-materiaaleista vastaa informaatikko Jaakko Törmälä. Hän kertoo, että Kirjastokino on Uudessakaupungissakin ollut käytössä vasta muutaman viikon ajan, joten vielä siitä ei ole juurikaan tullut palautetta.

– Kirjastokinon käyttö on hyvin helppoa, jos osaa käyttää esimerkiksi Youtubea, niin Kirjastokinon käyttö onnistuu myös, Törmälä lisää.

Lue lisää 24.10.2019 lehdestä