Korihailta tasonnosto, muttei sarjapinnoja

0

Takkuillen kauden aloittanut hallitseva mestari Kauhajoen Karhu pääsi haiparvesta eroon vasta viimeisellä neljänneksellä. Korihaiden kauden yksi parhaista peleistä ratkesi vasta viimeisellä kymmenminuuttisella, kun kotijoukkue Kauhajoki rullasi 81-69 voittoon.
Petokala pystyi monella tapaa haastamaan vastustajansa, mutta muutamat seikat käänsivät vaakakuppia. Voittoja halutessa menetysten määrää on saatava laskettua huomattavasti. Kauhajoelle menetyksiä tuli yhdeksän, kun pelkästään Korihaiden Vesa Heinoselle tuli melkein sama määrä (8). Yhteensä Korihaille tuli 20 menetystä, joka on aivan liikaa.
Jenkeissä annetaan myös tasoitusta. Casey Benson puuttui edelleen ja Andre Berryn suoritukset eivät joukkuetta auta. Tommi Lehtonen jatkoi hienoja otteita ja paiski hommia peräti 29 minuuttia pussittaen kahdeksan pinnaa.
Anton Cook säkitti 15 pistettä ollen paras pistemies. Valtteri Leino ilahdutti 12 pinnalla, Luke Meikle sai kasaan pinnan vähemmän.
Arkiviikon Korihait pääsee treenaamaan ja perjantaina pelikamat pistetään päälle, kun vastaan Poharilla asettuu BC Nokia.

 

Video on Korihaiden Youtube-kanavan Huippuhetket ottelusta -video.