Lapuan kolmosputki upotti haiparven

0

Korihailla oli kotiavauksessa erinomaiset mahdollisuudet avata pistetili, mutta viimeisen jakson vaikeudet pilasivat suunnitelman. Kolme jaksoa isännät kulkivat edellä, mutta viimeisen jakson alkuun vierasjoukkue Lapuan Kobrat pisti sellaisen kolmosrallin päälle, että uusikaupunkilaiset tipahtivat lavalta.

Lopussa Korihait tsemppasi vielä yli kymmenen pinnan tappioasemasta kolmen paunan (88-91) päähän. Ratkaisevat heitot eivät löytäneet oikeaa osoitetta ja näin Lapua vohki sarjapinnat numeroin 88-94.

Isoa kuvaa mietittäessä yksi suurimmista murheista on kaukoheitot. Kolmosprosentti jäi todella alhaiseksi (22,6%) ja selkeitä kaukoheittäjiä ryhmässä ei ole. Lapuan prosentti oli 47,6 eli tarkkuudessa oli huikea ero.

Anton Cook säkitti 19 pinnaa ollen paras pistemies. Henri Ventoniemi nosteli 15 pinnaa ja seisoi erittäin jykevästi oman korin lähellä. Luke Meikle sekä Casey Benson pussittivat 13 pistettä mieheen. Mainitsemisen arvoinen on myös kahdeksan pistettä säkittäneen Elias Eerikinharjun energinen suoritus.

Petokalan pelit jatkuvat ensi maanantaina kotikentällä, kun vastaan tulee Kaarinan Ura.