Pakkahuoneen vierasvenesataman yöpymismäärissä laskua

0
Pakkahuoneen vierasvenesataman kävijämäärissä oli tänä vuonna pudotusta. Ensi kesälle harkitaan lisää alueellista yhteistyötä ja uudenlaista kotimaan markkinointia. Kuva: Katja Kaartinen

Pakkahuoneen vierasvenesataman kävijämäärissä tipahdettiin tänä kesänä ensimmäisen kerran pitkään aikaan alle 2000 maksettuun veneyöpymiseen. Pakkahuoneen vierasvenesataman isäntä Tapio Pääkkö ei uskalla sanoa vielä tarkkoja lukuja, mutta veneyöpymiset näyttäisivät asettuvan 1 800–1 900 maksetun käynnin välille.

– Jonkin verran oli sellaisia yöpymisiä, joissa alku- tai loppukaudesta sai kaksi yötä yhden hinnalta. Yöpymisten määrässä on kuitenkin selkeä ja dramaattinen pudotus aiempiin vuosiin verrattuna, Pääkkö kertoo.

Yleensä Pakkahuoneen vierasvenesataman yöpymiset ovat olleet noin 2 200–2 400 nurkilla.

Lue lisää 12.10.2019 lehdestä