Trey Zeigler tulee hairyhmän mukaan – Berry ei jatka

0

28-vuotias yhdysvaltalainen laitahyökkääjä Trey Zeigler liittyy Korihaiden harjoitusvahvuuteen vielä tämän viikon aikana. 198-senttinen Zeigler on ehtinyt urallaan palloilla niin Tsekeissä, Luxemburgissa kuin Isossa-Britanniassakin.

Viime kauden Zeigler tahkosi Romanian pääsarjaa CSO Voluntarin joukkueessa nakutellen 25 peliminuutin aikana keskiarvoikseen 17,8 pistettä, 5,2 levypalloa ja 1,8 syöttöä.

Urheilullinen ja tarkkakätinen Zeigler saapuu Korihaiden tiedotteen mukaan Uuteenkaupunkiin keskiviikkona.

Alkukauden haipaidassa pelannut Andre Berry ei sen sijaan jatka enää joukkueessa ja on palaamassa takaisin kotiseudulleen. Korihait kiittää Berrya hänen panoksestaan joukkueen hyväksi ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon.

Joukkueen kokonaistilanteen arviointia jatketaan lähiviikkojen ajan.