Vehmaalla vietettiin tuplajuhlaa

0
Tupaten täyttyneessä salissa ei koulun hirsirakenteen vuoksi kaikunut lainkaan. Ikkunan edustalla on oppilaiden ilmiöviikolla tekemä lippurivi, jossa jokainen lippu edustaa yhtä Vehmaan kylää. Kuva: Ossi Nyström

Ossi Nyström

Vehmaalla oli lauantaina kaksi syytä juhlaan, kun samaan aikaan vietettiin sekä uuden hirsikoulun vihkiäisiä että Vehmaan 150-vuotisjuhlia.

Kun Otso ja Rauni Nisula sekä Minna Kajander olivat soittaneet alkufanfaarin, lausui kunnanhallituksen puheenjohtaja Anna Kaskinen tervehdyssanat. Hän korosti, että vaikka Vehmaa on 150-vuotisen historiansa aikana kokenut monenlaisia muutoksia ja mullistuksia, on ihmisten tahtotila pysynyt koko ajan samana.

– Pysyä itsenäisenä. Pystyä tarjoamaan laadukkaita palveluita, ja olla turvallinen, viihtyisä kotikunta täällä asuville ja tänne sankoin joukoin muuttaville ihmisille.

Lue lisää 29.10.2019 lehdestä