Ei ihan niin pimeä perjantai

0

Yhdysvalloissa vuosikymmeniä sitten keksitty Black Friday on levinnyt Eurooppaan, Suomeen ja mikä tärkeintä myös Uuteenkaupunkiin.

Viime vuonna paikalliset yrittäjät ideoivat oman Iha pimi perjanta -päivän. Nyt toista kertaa järjestettävä Uudenkaupungin Palveluyrittäjien kampanja kannustaa hyödyntämään paikkakunnan palveluja. Mukana on nyt entistä enemmän yrityksiä.

Oman kaupungin kivijalkakaupassa asioiminen ylläpitää työpaikkoja ja palveluja. Se on myös ekoteko ympäristön hyväksi.

Elinvoimaiseen kaupunkiin kuuluvat asiakkaita hyvin palvelevat kivijalkakaupat. Uudessakaupungissa on oltu huolestuneita siitä, säilyykö keskustan vetovoima kauppapaikkana tulevaisuudessa. Jokainen voi vaikuttaa siihen käyttämällä paikallisten yritysten palveluja.

Uudenkaupungin Yrittäjät on lyönyt rumpua paikallisuuden puolesta jo 85 vuoden ajan. Yhdistys on ideoinut ja ollut vahvasti mukana monien vetovoimaisten tapahtumien järjestämisessä. Yksi loistava esimerkki on viime sunnuntain Joulun avaus ja Wanhan ajan markkinat.

Perinteisten ja hyväksi koettujen rinnalle tarvitaan myös uusia juttuja.

Yrittäjäyhdistyksen oma matkapuhellinsovellus UkiApp on uusi palvelu, joka esittelee yritysten lisäksi myös muita paikkakunnan palveluja. Ensi vuonna on tulossa paikallisten yritysten yhteinen verkkokauppa.

Jokainen kampanja, tapahtuma, investointi ja innovaatio on osoitus positiivisesta pöhinästä ja tekemisen meiningistä.

Siihen ketjuun liittyy myös huomenna vietettävä Ihan Pimi perjantai -päivä. Kaamosajan valopilkku, joka tsemppaa koko kaupunkia tekemään yhdessä valintoja kotikaupungin hyväksi.