Ensi kesän Karjurock-esiintyjiä julki

0
Karjurock vetää vuodesta toiseen runsaasti musiikin ystäviä Lokalahden Nopperlan tilalle.

Ensi kesän Karjurock järjestetään Lokalahden Nopperlan tilalla 16.–18. heinäkuuta. Ensimmäisiä maistiaisia kesän artistikattauksesta on nyt julkaistu. Avauspäivänä torstaina Lokalahdella on perinteisesti vietetty koko perheen tapahtumaa. Kesän ensimmäinen kiinnitys onkin lapsiperheiden suosikki Hevisaurus.

Perjantaina Lokalahdella tarjoillaan Karjurockin kestosuosikkeja vuodesta toiseen. Musiikillinen anti tarjoaa Klamydiaa, Petri Nygårdia, Teflon Brothersia ja Atomirottaa.

Lauantaina esiintyvä Phil Campbell and The Bastard Sons on ainoa ryhmä maailmassa, jolla on oikeus käyttää Motörhead-statusta. Lauantaina lavan valtaavat myös kotimaiset Poets of the Fall, Andy McCoy Band sekä Anssi Kela.

Karjurockin päätöspäivää tähdittää myös legendaarinen Nazareth. Karjurock julkaisee lisää esiintyjiä ensi keväänä.

Juttua on korjattu 22.11. klo 14.14. Nazareth esiintyy lauantaina, ei sunnuntaina.