Haiparvi tippumassa jo nyt muiden kyydistä

0

Kyllä tässä pakko on jo vilkaista vakavissaan tuota sarjataulukkoa. Pelejä on valtavasti jäljellä, mutta mikään ei viittaa Korihaiden olevan oikealla tiellä. Perjantai-iltana pisteet kävi noukkimassa BC Nokia tylyin 55-91 lukemin.
55 pinnaa kertoo kaiken Korihaiden hyökkäyksestä. Henkilökohtaisiin suorituksiin ei taidot riitä ja joukkuepelaaminen on minimissä. Ensimmäisen neljänneksen Korihait jaksoi yrittää, toisella homma alkoi hiipua ja pitkän tauon jälkeen hanskat olivat tiskissä.
Uusi jenkki Ernest Zeigler oli vielä toipumassa aikaerosta, eikä peliaikaakaan irronnut suuria minuuttimääriä. Zeigler kuitenkin nakutti parhaan pistemäärän (13) ja antoi väläyksiä osaamisestaan.
Luke Meikle ja Anton Cook taas näyttivät, mitä ammattilaisen kuuluisi välttää. Cook kasasi viisi pistettä ja Meiklen saldo oli pyöreä nolla ja viisi virhettä. Tommi Lehtonen näytti ammattilaisille heittämisen mallia ja säkitti yhdeksän pinnaa kolmella onnistuneella kolmosella.
Haaste pahenee maanantaiksi, kun vuorossa on vieraspeli Salossa Vilppaan vieraana.