Kaupungin hallintoasiantuntijaksi haki 22

0
Myös Uudenkaupungin kaupunki tarjoaa keskusteluapua Vastaamon tietomurron kohteeksi joutuneille.

Uudenkaupungin kaupungin hallinto- ja elinvoimapalveluiden hallintoasiantuntijan avoimeen virkaan haki 22 kiinnostunutta. Viisi hakijoista ei halua nimeään julkisuuteen. Hakuaika päättyi viime viikon torstaina.

Hallintoasiantuntijan virka perustettiin lokakuussa hallintosihteerin viran tilalle. Virka tulee auki huhtikuussa 2020. Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Hallintoasiantuntijan tehtäviin kuuluvat muun muassa kaupunginhallituksen ja -valtuuston sihteerinä toimiminen. Hallintoasiantuntija toimii suoraan kaupunginjohtajan alaisuudessa.

Hakijat olivat Tiia Haltia Lokalahdelta, Heidi Hautamäki Paimiosta, Eija Heikkilä Taivassalosta, Eija Heinola Porista, Tommi Heinonen Helsingistä, Mari Hellsten Uudestakaupungista, Iida Jalonen Vinkkilästä, Kai Kinnunen Pirkkalasta, Miikka Koski Brysselistä, Atte Koskinen Tampereelta, Marja Peura Uudestakaupungista, Maria Pursiainen Uudestakaupungista, Kaisa Pyhälä Helsingistä, Anna Riutta Laitilasta, Tanja Salonen Turusta, Jenni Teuri Raisiosta ja Päivi Tikkala Jyväskylästä.