Korihaille 40 pisteen kotitappio

0
Seagullsin Tuukka Kotin (oik.) ohi pyrkivä Jalen Henry pelasi pirteästi ensimmäisessä kotiottelussaan Korihaiden paidassa. Kuva: Mika Reinholm

Kaksi amerikkalaista lähiaikoina vaihtanut Korihait pysyi Seagullsin kyydissä melkein yhden neljänneksen verran. Jalen Henry ja Trey Zeigler toivat oman pienen piristyksensä petokalan peliin ja helsinkiläisen tähtisikermän kanssa mentiin tasaisesti.

Kun peli sekoaa, ei paluuta ole. Seagulls karkasi nopeasti ja tauolla tilanne oli 35-49. Toisella puolikkaalla petokala muuttui jälleen joukkueesta itsekkäiksi yksilöiksi ja tulos oli sen mukaista. Murskatappioiden pitkään listaan tuli uusi merkintä, kun ottelu päättyi 68-108.

Molemmat joukkueet paiskivat innokkaasti kolmosia, mutta tarkkuudessa oli huima ero. Seagulls tykitti peräti yhdeksän kolmosta enemmän säkkiin, vaikka heittomäärissä oli pieni ero (31-34). Maajoukkuemies Antti Kanervo heitti yksinään saman verran kolmosia sisään kuin koko Korihaiden ryhmä (kuusi onnistunutta).

Korihaiden selkeästi paras pistemies oli Jalen Henry 21 pisteellä. Trey Zeigler pussitti 14 pinnaa, mutta paiski järkyttävän määrän heittoja ohi korin alta.

Ensimmäinen neljännes Korisliigan runkosarjasta on nyt pelattu. Toinen ”kvartsi” lähtee liikkeelle keskiviikkona kotipelillä Pyrintöä vastaan.