Korihaille toinen vierasvoitto putkeen – katso videot

0

Korihait kairasi toisen vierasjoukkueen samaan viikkoon ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuoteen. Nyt ei enää onnea tarvittu, voitto Kaarinan Urasta irtosi jopa ylivoimaiseen tyyliin. Petokala johti peliä alusta asti ja päätti vakuuttavan illan lukemiin 77-92.

Jarno Nikulan voittoprosentti tämän joukkueen peräsimessä on täysi sata. Lisäksi jenkkivaihdokset ovat osuneet nappiin. Jälleen uudet vahvistukset pistivät hyrskyn myrskyn. Jalen Henryn tahti hieman hiljeni toisella puoliajalla, mutta saldo oli kuitenkin hieno 24. Trey Zeigleriä ei pidätellyt mikään. Zeigler osui 14 kakkosyrityksestä huikeat 13 ja pisteitä kertyi yhteensä 32. Casey Benson täydensi jenkkien säkenöivän illan 15 pinnalla ja kuudella syötöllä.

Anton Cookia tuuraamaan hankittu Reggie Dillard sai myös mukavasti peliaikaa ja pussitti kuusi pinnaa.

Korihait on uusien vahvistusten myötä nostanut huimasti tasoaan ja kakkosprosentti oli taas komea 61. Voittoputken venyttämiseen tulee mahdollisuus keskiviikkona, kun petokala pääsee kotikentälle ja vastassa on Kouvolan Kouvot.

 

Yllä video ottelun kohokohdosta Korihaiden Youtube-kanavalta. Alla myös Trey Zeiglerin korit ottelussa.