Korihait heiton päässä avausvoitosta

0

Korihaiden avausvoitto Korisliigassa oli keskiviikkoiltana vain yhden heiton päässä. Hailuotsi Jordi Justen suojatit olivat askeleen Tampereen Pyrintöä jäljessä lähes täyden ajan, mutta petokala oli sisukkaampi kuin kertaakaan aiemmin. Korihait joutui kuitenkin taipumaan numeroin 94-96.

Uusikaupunkilaiset saivat vielä viisi sekuntia ennen loppua hyökkäyksen, mutta aikalisän jälkeinen kuvio ei toiminut ja Casey Bensonin heitto sinkosi reilusti ohi korin.

Benson raatoi joukkueen eteen 19 pinnan arvoisesti ja oli todella työteliäs koko pelin. Vieläkin hurjempana oli Anton Cook, joka oli nyt parempi kuin kolmessa edellisessä yhteensä. Cook pussitti peräti 33 pinnaa ja oli suurin syy, miksi Korihait nousi vielä selkeästä tappioasemasta peliin mukaan.

Suurimpana ongelmana Korihailla olivat levypallot (28-44). Pyrintö sai liikaa toisia yrityksiä hyökkäyspäässä. Petokalan heittopeli oli parempaa kuin kertaakaan tällä kaudella.