Korihait jatkaa huikeaa nousuaan

0

Paljon voi tapahtua lyhyessä ajassa. Korihait on runsaan viikon aikana noussut toivottoman vaikeasta asemasta kolmen seuraavan joukkueen kintereille. Kolmas peräkkäinen voitto tuli hienolla taistelulla ja samalla aukesi myös voittotili kotikentällä.
Vierasjoukkue Kouvot johti peliä vain 18 sekuntia ja näin voittoa voi pitää täysin ansaittuna. Ottelu päättyi lukemiin 88-75.
Korihait survoi korin alta peräti 60 pistettä ja teki sen vielä hyvällä tarkkuudella. Jalen Henry (26p.) ja Korisliigan viikon pelaajaksi valittu Trey Zeigler (21p.) olivat jälleen pääarkkitehteinä. Casey Benson (12p.) tasapainotti totuttuun tapaan joukkueen peliä ja hyökkäyspään tehoja syntyi oikeaan aikaan lopussa.
Henri Ventoniemi pyörähteli korin alla kymmenen pisteen arvoisesti. Samaan määrään ylsi myös Vesa Heinonen, joka oli erittäin tärkeässä roolissa puolustuspäässä. Heinonen pehmensi lopussa Kouvojen ylivoimaisen ykköstykin Derrick Bardenin (25p.), joka ei Heinosen syleilyssä päässyt enää yhtä hyvin palloon kiinni.
Korihait on nyt yhden voiton päässä Urasta, Lapuasta ja Lahdesta. Seuraava ottelu on kotikentällä sunnuntaina, kun vastassa on Joensuun Kataja.

 

Ottelut huippuhetket -video on Korihaiden Youtube-kanavalta.