Liikuntapalvelut hakee palkittavia urheilijoita

0
Liikuntapalvelut palkitsee menestyneitä urheilijoita.

Uudenkaupungin liikuntapalvelut huomioi vähintään SM-tasolla sijoittuneet yksilöurheilijat ja joukkueet. Valintavuosi on kalenterivuosi. Urheilijan tai joukkueen tulee sijoittua kolmen parhaan joukkoon SM-, PM- tai sitä korkeamman tason kisoissa esim. EM-kisoissa.

Lisäksi valitaan alle 18-vuotiaan vuoden junioriurheilijan ja vuoden urheilijan. Vuoden urheilijat valitsee Hyvinvointi- ja vapaa-aika -lautakunnan nimeämä työryhmä.

Nyt Uudenkaupungin liikuntapalvelut pyytää paikallisilta urheiluseuroilta esitykset huomioitavista urheilijoista tai joukkueista tammikuun 15. päivään mennessä. Samalla urheiluseura voi toimittaa vapaamuotoisen ehdotuksen vuoden urheilijan valintaa varten.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here