Korihaille vaihteeksi siedettävä tappio

0
Korihaiden Casey Benson (vas.). Arkistokuva: Mika Reinholm.

Alkukauden tapahtumien perusteella sarjajohtajan kohtaamisesta vieraskentällä ei voinut odottaa mitään muuta kuin selkäsaunaa. Sellaista ei odotetussa muodossa tullut, vaikka tappio olikin tuloksena. Salon Vilpas vei pelin numeroin 92-77, mutta petokala pystyi pitämään pelitapahtumat kohtuullisen tasaisena.
Trey Zeiglerin lisäksi myös Jalen Henry pääsi peliluvan saavuttua myös tositoimiin ja näin Luke Meikle tipahti ulos pelaavasta kokoonpanosta. Tämän kaksikon mukaan saaminen on todennäköisesti pitkässä juoksussa peliä parantava asia, mutta tänään kentällä jylläsivät eri miehet.
Casey Benson oli erittäin energinen ja pörräsi joka puolella. Benson pussitti 17 pinnaa ja jakoi kuusi syöttöä. Miikka Marttisella ja Henri Ventoniemellä oli hyvä päivä, molemmat herrat nakuttivat 14 paunaa. Zeigler haali kasaan 13 pistettä ja kahdeksan levypalloa.
Petokala pystyi tällä kertaa hillitsemään menetyksiä, joita tuli vain kymmenen.
Nyt onkin edessä treeniviikko ja kehiin palataan vasta sunnuntaina kotikentällä, kun vastassa on Seagulls.