Vuoden hehkuvin persoona on Jussi Rainio – mitä mieltä tähti oli valinnastaan? Katso video!

2
Vuoden 2019 hehkuvin persoona oli Neon 2 -laulaja Jussi Rainio.

Uudenkaupungin Sanomien lukijat äänestivät vuoden hehkuvimmaksi persoonaksi tämän kevään Tähdet tähdet -voittajan, Neon 2 -yhtyeen laulajan Jussi Rainion. Hän sai selkeän äänten enemmistön.

Äänestäjät perustelivat Jussin valintaa muun muassa sillä, että hän on kaikkien kaveri, hyvä tyyppi, iloinen ja avulias oman kylän poika, joka tuo Uuttakaupunkia positiivisesti esille myös koko Suomen mittakaavassa.

Jussi ei itse päässyt perjantain Hehku-karnevaaliin, koska hän oli toisella puolella Suomea Neon 2 -keikalla, mutta hän ehti fiilistelemään palkintoa jo ennakkoon. Jussi Rainion palkitsi ja ensitunnelmia voitosta kyseli Uudenkaupungin sanomien päätoimittaja Eija Eskola-Buri. Videolta kuulet myös sen, mitä mieltä tähti on itse valinnastaan. Samalla hän paljastaa, missä hän aikoo olla vuoden päästä tähän aikaan.

 

2 KOMMENTIT

Kommenttien lisääminen on estetty.