Haiparvi unohti tähtäimet pukukoppiin

0

Koripallopeliä on vaikea voittaa, jos pelivälinettä ei saa sukan läpi kuin joskus ja jouluna. Korihaiden heittotarkkuus etenkin kaaren takana oli niin huono, että Salon Vilppaalla oli kohtuullisen helppo työ pokata 63-95 voitto Pohitullista.
Vilppaan kimmoisa korinalusjenkki Jamuni McNeace perusti korin läheisyyteen sellaisen toimiston, että vierailuajat olivat vähissä. McNeace pakotti Korihaiden tekemään korille ajoissa normaalia vaikeampia heittoja ja se näkyi tilastoissa.
Kolmen jakson jälkeen petokalan kaukoheitoista yksi oli uponnut 20 yrityksestä. Lopussa tilastoja kaunisteltiin hieman, mutta lukema 4/26 on niin heikko, ettei sarjakakkosta voi näillä numeroilla kaataa.
Peli oli yllättävän tulinen, vaikka voitosta ei pelattu enää toisella puoliajalla. Oman sävynsä maalailivat tuomarit, jotka eivät saaneet tippaakaan kiitosta kummaltakaan valmentajalta.
Trey Zeigler joutui kantamaan valtavan vastuun hyökkäyspäästä. Zeigler kasasi 24 pinnaa. Casey Benson uurasti 13 paunan arvoisesti, mutta tarkkuuksissa oli toivomisen varaa.
Runkosarja on nyt puolessa välissä. Jälkimmäinen puolikas käynnistyy perjantaina Pyrinnön vieraana.

 

Korihaiden Youtube-kanavan videolla ottelun kohokohtia Pohitullista.