Video: Korihaiden energiat hukassa

0

Viikon harjoitteluun käyttänyt Korihait ei löytänyt pelimoodia käyttöjärjestelmästään lauantain kotipelissä. Voitto olisi nostanut petokalan tasoihin Lahden kanssa, mutta tämä jäi kaukaiseksi haaveeksi.
Lahti oli työteliäs, energinen ja pallokin pomppi tietyissä tilanteissa vierasjoukkueen suuntaan. Näin tuloksena oli 66-87 vierasvoitto.
Korihailla oli tavoitteena tehdä Lahden kaukoheittopelistä vaikeaa. Tämä suunnitelma jäi pahasti piippuun, sillä Lahti karkasi nimenomaan kolmosilla jo avauspuolikkaalla. Haiparvi ei saanut omaa peliä kulkemaan missään vaiheessa, eikä päässyt alle kymmenen pinnan päähän enää ensimmäisen neljänneksen jälkeen.
Kotijoukkueella oli vähän ilonaiheita. Näistä ylivoimaisesti suurin oli Tommi Lehtonen, joka kentälle päästyään lävisti kaaren takaa korisukan kolmesti. Jalen Henry (18p.) oli jenkeistä ainoa, joka pääsi lähelle omaa tasoaan. Trey Zeigler (12p.) saatiin täysin pois tasapainosta ja kolmannella jaksolla nilkkansa loukannut Casey Benson jäi virkaveljensä Tuomas Hirvosen varjoon.
Korihaiden pelit jatkuvat ensi perjantaina KTP:n vieraana.