Katso videot: Korihaiden kiri jäi hieman vajaaksi

0

Kun vieraskentällä haikoutsi Jarno Nikula kokosi ryhmänsä aikalisälle alle seitsemän peliminuutin jälkeen, näytti tilanne todella huonolta. Valotaululla seisoivat lukemat 23-5 ja vielä kolmannella jaksolla kotijoukkue BC Nokia johti vielä 50-33.
Tästä alkoi kuitenkin tasaisen varma eron kiinni kurominen. Petokala repi sinnikkäästi pinna pinnalta kuilua pienemmäksi ja viimeisellä minuutilla eroa oli enää kolme pinnaa (83-80). Isännät hallitsivat hermonsa lopussa ja ottivat voiton lukemin 88-82.
Petokalan esitys oli monella tavalla kelvollinen ja menetyksiäkin tuli vain 11. Hyökkäyspeli lepäsi jälleen liikaa Amerikan apujen varassa, suomalaispelureiden pistesaldo oli yhteensä vain 12. Kahden pisteen heittoprosentti Korihailla (50) jäi Nokian vastaavasta lukemasta, mikä myös teki pientä pesäeroa joukkueiden välillä.
Trey Zeigler (21p.) oli vaikea pideltävä kotijoukkueelle. Zeigler ruokki myös pelikavereitaan ja sai tililleen seitsemän syöttöä. Jalen Henry veti 24 pinnalla vieläkin kovemmat pistelukemat. Työteliäs Casey Benson kirjautti ainoana tupla-tuplan (17/11).
Korihaiden joululoma pelien osalta kestää viikon ja ensi lauantaina tie vie sarjan kärkijoukkueen Seagullsin vieraaksi.

 

 

Videot ovat Korihaiden Youtube-kanavalta.