Korihait heiton päässä yllätysvoitosta

0

Kun ratkaisu jää yhden heiton varaan, puhutaan aina raa’asta ratkaisusta. Korihait pystyi hallitsevan mestarin Kauhajoen Karhun ajamaan niin ahtaalle, että Casey Bensonin paiskatessa viimeisen heiton ilmoille summerin soidessa, kaikki pidättivät hengitystään.
Bensonin heitto jäi eturautaan ja valotaululle jäivät numerot 79-81. Kauhajoki pääsi pälkähästä ja petokalalle jäi käteen karvas pettymys kovan taistelun jälkeen.
Korihaiden puolustus hipoi kauden parasta. Vierasjoukkueen hyökkäämisestä tehtiin vaikeaa ja ennen kaikkea apupuolustus oli normaalia aktiivisempaa. Muutamat hyökkäyslevyrit, heikko vapariprosentti sekä korin alta missatut heitot jäivät kuitenkin kaihertamaan, sillä sarjapinnat olivat niin lähellä.
Jalen Henry oli joukkueen paras pistemies 17 pinnalla. Uusi peluri Richaud Pack osoittautui nopeaksi kaveriksi, joka tuo uusia mahdollisuuksia petokalan peliin. Pack saalisti 13 paunaa. Trey Zeigler piristyi loppua kohden ja sai kasaan 15 pistettä. Joukkueen kapteeni Miikka Marttisella oli vahva heittopäivä ja saldoks ituli 12 pistettä.
Ennen joulua Korihait vierailee vielä perjantaina Nokialla.

 

Video on Korihaiden Youtube-kanavalta. Koosteessa ottelun huippuhetket.