Laulava joulukortti kiertää ilahduttamassa joulun alla

0
Seurakunnan nuorisotyön lauluryhmä kiertää jakamassa jouluiloa laulamalla. Laulava joulukortti järjestetään nyt neljättä kertaa.

“Kello löi jo viisi, lapset herätkää…”, kuuluu seurakuntakeskuksen nuorten kokoontumistilasta. Käynnissä on seurakuntanuorten laulavan joulukortin harjoitukset.

Tänä jouluna neljättä kertaa kiertävän laulavan joulukortin ajatuksena on ilahduttaa lähimmäistä lauletulla joulutervehdyksellä. Mukana on kymmenkunta nuorta, jotka toteuttavat tilaajan toiveen yhdessä seurakunnan työntekijän johdolla.

– Lainasimme idean alkujaan Laitilasta, missä vastaavaa on tehty jo pitkään. Täällä Uudessakaupungissakin tämä on ollut tosi tykätty ja nyt sitä osataan jo vähän odottaakin, kertoo nuorisotyönohjaaja Päivi Aaltonen .

Lauluporukka harjoittelee yhteensä 14 perinteistä joululaulua, joista joulukortin tilaaja saa valita saajalle mieluisimman. Tietyt laulut ovat nousseet suosikeiksi joka joulu.

–  Tulkoon joulu on sellainen, mikä on laulettu ihan joka vuosi. Joulukirkkoon on toinen, mitä on paljon esitetty, ynnää lapsi- ja varhaisnuorisotyöntekijä Jaana Kulmala .

Joulukorteista saatava tuotto ohjataan nuorten itsensä päättämään hyväntekeväisyyskohteeseen. Tämän vuoden lopullinen kohde on vielä valitsematta, mutta suunnitelma on lahjoittaa tuotot pitkäaikaissairaiden hyväksi.

Lauluryhmään ovat olleet tervetulleita kaikki halukkaat nuoret. Mukana onkin monia uusia kasvoja, mutta myös alusta asti ryhmän mukana olleita laulajia.

– Tämä on tosi kiva juttu, josta tulee itsellekin kiva joulufiilis. Ja tuleehan siitä tosi hyvä mieli, kun pääsee ilahduttamaan muita, sanoo neljättä kertaa mukana laulava Noora Viljanen .

– Itse myös tykkään tosi paljon joululaulujen laulamisesta, perustelee Kerttu Aaltonen .

Laulavan joulukortin voi tilata Rose-Marie Virolaiselta puhelimitse tai sähköpostilla.

Laulava joulukortti


Seurakuntanuorten lauluryhmä kiertää ilahduttamassa joululauluilla

Joulukortin voi tilata kuka tahansa, kenelle tahansa

Kortin tuotto ohjataan nuorten valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen

Laulava joulukortti kiertää viikoilla 50-51

Lisätietoja: www.uudenkaupunginseurakunta.fi