Pookihäppeningin kolmas kerta vietetään jouluteemalla

0
Gasthaus Pookin yrittäjä Iiro Toivanen järjestää Pookihäppeningin hyväntekeväisyystapahtuman jo kolmatta kertaa. Hän lupaa tapahtumalle jatkoa myös ensi vuodeksi.

Joulukuun puolivälin tienoilla on mahdollista päästä ilmaisten jouluruokien äärelle, kun Gasthaus Pooki järjestää jo kolmatta kertaa kaikille avoimen hyväntekeväisyystapahtuman. Ravintola tarjoaa hyväntekeväisyyshengessä kaksi 50 hengen joulubuffetia.

– Ensimmäinen tämän talven hyväntekeväisyyskattaus täytettiin jo keräämällä nimiä Kierrättämällä jouluiloa -tapahtuman osallistujilta. Halusimme ensimmäiseen kattaukseen heitä, jotka oikeasti ovat hyväntekeväisyyden tarpeessa. Toiseen kattaukseen on kaikille avoin ilmoittautuminen ja sinne pääsevät vain nopeimmat, Gasthaus Pookin yrittäjä Iiro Toivanen kertoo.

Hyväntekeväisyystapahtuma on Juhlapookissa keskiviikkona 11.12 kello 16.30 alkaen. Sinne ilmoittautuminen käynnistyy 3.12. ja ilmoittautumisaika päättyy 5.12. Ilmoittautumiset otetaan vastaan aikajärjestyksessä. Yhteen varaukseen voidaan ottaa korkeintaan kuusi henkeä. Aikaisempina vuosina varauslistat ovat täyttyneet muutamassa tunnissa.

– Haluamme jakaa hyvää mieltä, joten teemme siksi hyväntekeväisyystapahtumia. Luomme samalla ihmisille myös kohtaamisareenan, jossa he pääsevät juttelemaan ja nauttimaan tunnelmasta. Tarjoamme kaupunkilaisille eräänlaisen olohuoneen, Toivanen lisää.

Pookihäppeningin jouluteemainen menu rakennetaan siten, että siinä on jokaiselle jotakin.

– On tärkeää, että tapahtumaan ilmoittautuneet tulevat ajoissa paikalle. Salihenkilökunnalta saa tarvittaessa tarkemmat ohjeet. Kannattaa myös varautua siihen, että samassa pöydässä voi istua vieraitakin ihmisiä, jotta saamme mahdollisimman hyvin pöydät täytettyä, Toivanen vinkkaa.

Toivanen lupaa, että Pookihäppening-tapahtuma toteutetaan myös ensi vuonna. Hän kertoo, että halu hyväntekeväisyyden tekemiseen kumpuaa hänen omista kokemuksistaan.

– Uskon, että hyväntekeväisyyden tekeminen on kiinni siitä, millaisissa oloissa ihminen on itse saanut kasvaa. Haluan yrittäjänä tehdä erilaisia valintoja ja antaa jotakin myös muille, Toivanen huomauttaa.

Tämän vuoden tapahtumaan voi ilmoittautua 3.12. alkaen sähköpostitse osoitteeseen varaukset@ravintolapooki.fi.