Taitoluistelijoiden joulunäytöksessä kaikki pääsivät loistamaan

0
Taitoluistelijoiden joulunäytöksessä kirjoitettiin joulupukille. Kirjeen toiveet esitettiin luistelemalla mitä kekseliäämmissä asuissa. Toivelistalla oli mm. jääkiekkovarusteet...

Jäähallin katsomo täyttyi lähes äärimmilleen sunnuntaina UJK:n taitoluistelijoiden perinteisessä joulunäytöksessä. Vajaan tunnin mittaisen Kirje joulupukille -näytöksen suunnittelu ja käsikirjoitus oli valmentaja Milla-Riikka Aaltosen käsialaa, ja jäälle pääsivät taituroimaan kaikki halukkaat seuran harrastajat.

Näytöksessä nähtiinkin lähes 60 luistelijaa ihan pienimmistä aloittelijoista lajia jo pidempään harrastaneisiin kilparyhmäläisiin.

Hauskasti koottu tarina kahdesta joulun alla riitelevästä siskoksesta ja heidän joululahjatoiveistaan oli varmasti myös monille katsojille tuttu. Joulun jännitys ja odotus kun tuppaa helposti purkautumaan sisarusten väliseen kinasteluun, ennen kuin yhteinen sävel ja joulun rauha löydetään.

Siskoksina nähdyt Nelli Piirainen ja Emma Tättilä heittäytyivät rooleihinsa hienosti, ja niin teki myös koko muu taidokas luistelijajoukko. Myös lennokkaita hyppyjä ja piruetteja nähtiin erityisesti joulun henkenä luistelleelta Noora Hannulalta ja lumiukkona esiintyneeltä Silja Tuomiselta .

Erityisen säväyttäviä hetkiä olivat kaikkein pienimpien luistelijoiden kaarrokset jäällä. Rohkeasti ja innokkaasti esiintyneet vasta 4-vuotiaat pienet discopallot ja tontut luistelivat mallikkaasti isompien esimerkkiä noudattaen.

Pienet pyllähdyksetkään eivät menoa haitanneet, vaan yhteistuumin luistelijat auttoivat toisensa pystyyn ja jatkamaan ohjelmaa.

Kuin taikaiskusta ulkona ropissut vesisadekin oli näytöksen aikana muuttunut lumeksi ja tienoo muuttui hetkellisesti valkeaksi, aivan kuten joulupukille lähetetyssä kirjeessä toivottiin.

Kokonaisuudessaan taitoluistelijoiden joulunäytös oli jälleen kerran hieno paikallisen yhteistyön tulos ja luistelijoiden taidonnäyte, joka onnistuu nostamaan joulumielen korkealle joka vuosi.

Päivi Sappinen

…tietokonepelejä…
…nukkeja…
…discopallo…

 

…maalaustarvikkeita…

 

…ja koiranpentu (Tuulia Turunen).

 

Hienoja piruetteja, hyppyjä ja liukuja esitti Silja Tuominen lumiukkona.
Emma Tättilä ja Nelli Piirainen (keskellä) esiintyivät joulupukille kirjettä kirjoittavina siskoksina.

 

Tonttuparaatissa mukana olivat myös kaikkein pienimmät luistelijat, jotka hoitivat osuutensa rohkeasti ja taitavasti.