TubeTour-show rantautuu Uuteenkaupunkiin

0
Suomen huipputubettajien kiertue siirtyy Syksyyn koronavirusepidemian takia.

Suomen suosituimpien tubettajien oma kiertue TubeTour järjestetään nyt viidettä vuotta peräkkäin. Juhlavuoden kunniaksi odotettu turnee kattaa Suomen isommin ja laajemmin kuin koskaan. Uuteenkaupunkiin kiertue jalkautuu maaliskuussa.

-Viemme kiertueen myös niille paikkakunnille, joilla nuorille suunnattu tapahtumatarjonta ei välttämättä ole kovin laajaa. Iloksemme olemme suosion vuoksi pystyneet lisäämään keikkapaikkojen määrää ja tällä kertaa kiertue kattaa koko Suomen, TubeTourin tuottaja Lauri Talja kertoo.

TubeTour-kiertue starttaa helmikuussa seitsemän suosikkitubettajan voimin! Luvassa on vauhdikas lavashow, entistä enemmän keikkoja, uusia kaupunkeja ja yllätyksiä sekä taatun Tube-tunnelman kruunaava Meet & Greet.

Viime vuonna tubettajien viihteellinen esitys keräsi yhteensä 10 000 katsojaa.

Kiertueen kokoonpanoon tänä vuonna kuuluvat telkkaristakin tuttu Herbalisti, dubbausvideoihin erikoistunut Jennysvoices, lifestyle-tubettajat ILONA ja Mikirotta, energinen Tube-suosikki ZoneVD sekä valloittava hulivilikaksikko NikojaSanttu.

Taas mennään ja kovaa! Tähän porukkaan mahtuu niin uusia kasvoja kuin kiertuekonkareitakin, mikä luo takuulla viihdyttävän kokonaisuuden, kaikilla aiemmilla kiertueilla mukana ollut Herbalisti summaa.

Vuorovaikutteisen ja vauhdikkaan lavashow’n jälkeen fanit pääsevät tapaamaan suosikkitubettajansa Meet & Greet -osiossa. Tapahtumat ovat ikärajattomia, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistuvan tilaisuuteen huoltajan kanssa.

Tubetour vierailee Uusikaupunki Areenalla perjantaina 27.3. klo 18. Lippuja ennakkoon palvelupiste Passarista, sekä lippu.fi–verkkokaupasta. Tapahtuman järjestävät Uudenkaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut yhteistyössä Laitilan nuorisopalveluiden kanssa.