Haiparvi katkaisi tappioputken hienolla vierasvoitolla

0

Kouvolassa ei sitten pelattukaan ihan perusmatsia. Harvinaisen jännittävä koitos Kouvojen ja Korihaiden välillä oli jo kääntymässä petokalalle, mutta 30 sekunnissa kuuden pisteen johto katosi kuin tuhka tuuleen.
Kouvot tasoitti seitsemän sekuntia ennen loppua vapariviivalta tilanteeksi 86-86. Kymmenen tappiota putkeen kärsinyt Korihait ei silti hätkähtänyt, vaan pallo pelattiin päädystä uudelle pelurille Kevin Warelle. Pitkä suora kuljetus toiseen päähän ja nopea hyppyheitto ilmaan. Waren heitto upposi sukkana sisään hieman ennen summerin soimista ja näin Korihait nappasi riemukkaan vierasvoiton lukemin 86-88.

Kamppailu oli suurta amerikkalaispelaajien juhlaa. Pelissä tehtiin yhteensä 174 pistettä, joista vain 31 oli suomalaispelureiden aikaansaannosta. Korihaiden kotimaiset olivat ahkerampia kotijoukkueeseen verrattuna. Korihaista Vesa Heinonen säkitti yhdeksän pinnaa, Henri Ventoniemi kahdeksan ja Valtteri Leino kolme.

Richaud Pack onnistui toistamiseen hyökkäyspäässä ja nakkeli 23 paunaa. Trey Zeigler kasasi 21 pinnaa ja teki nyt tarkempaa työtä myös vapariviivalta. Jalen Henryn saldoksi tuli 15. Kun mainitaan vielä voittokorin tehneen Kevin Waren tehneen yhdeksän pistettä, niin kaikki korintekijät ovat maininnan saaneet.
Korihaiden pelit jatkuvat kotikentällä maanantaina Katajaa vastaan.

 

Jutun videossa ottelun huippuhetket Korihaiden Youtube-kanavalta.