Henry ja Eerikinharju eivät jatka Korihaissa – Nick Banyard paikkaa

0
Jalen Henry siirtyy Nokialle. Kuva: Vilma Sappinen

Lokakuun lopussa Korihaiden joukkueeseen liittynyt Jalen Henry siirtyy BC Nokian pelipaitaan. Henry viimeisteli haipaidassa 18 ottelun aikana keskiarvoikseen 17 pistettä, 6,8 levypalloa ja 2,2, syöttöä.

Kauden alusta saakka Korihaissa pelanneen Elias Eerikinharjun pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Eerikinharju käyttää sovitun mahdollisuutensa vaihtaa pelaamaan lähemmäs opiskelupaikkakuntaansa Helsinkiä.

Uutena kasvona joukkueeseen saapuu 25-vuotias laituri Nick Banyard. Banyard siirtyy haipaitaan Portugalista. Portugalin pääsarjaa pelaavan Ovarensen joukkueessa Banyard nakutteli keskiarvoikseen 11 pistettä ja 5,71 levypalloa.

Banyard liittyy joukkueen mukaan välittömästi.