Jalankulkija loukkasi jalkaansa suojatieonnettomuudessa torstaina

0

Uudessakaupungissa sattui viime torstaina noin kello 15.40 suojatiellä henkilöauton ja jalankulkijan välinen törmäys.

Paikkakuntalainen nainen oli ajanut henkilöautollaan Uudenkaupungin suunnasta Hiuntietä, ja hän oli pysähtynyt hyvissä ajoin ennen Kajavakujalta tulevaa suojatietä päästääkseen suojatien päässä odottaneen jalankulkijan ylittämään Hiuntien.

Samaan aikaan oli vastakkaisesta, Rauman, suunnasta saapunut niin ikään paikkakuntalainen nainen henkilöautollaan. Rauman suunnasta tullut autoilija ei ollutkaan pysähtynyt suojatielle astuneesta jalankulkijasta huolimatta, vaan oli törmännyt etukulmallaan jalankulkijaan.

Jalankulkija loukkasi törmäyksessä jalkansa.

Henkilöauton kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.