Korihaille kauden pahin tappio

0

Jos joku peli tällä kaudella, niin juuri tämä olisi pitänyt voittaa. Korihaiden sarjasta putoaminen otti jättiläisen loikan lähemmäksi realismia, kun joukkue hävisi kotikentällä Lapualle lukemin 82-94.
Voitto lähti lipeämään hyppysistä viimeisellä jaksolla. Petokala oli suurimman osan ajasta niukasti häviöllä, mutta viimeisen neljänneksen alkupuolella ero repesi vierasjoukkueen kovien suoritusten myötä.
Ukilaisten kolmostarkkuus jätti jälleen paljon toivomisen varaa. Levypallot Korihait vei peräti 15 erolla (48-33), mikä on erittäin epätavallista hävinneelle joukkueelle.
Richaud Pack nousi hieman yllättäen Korihaiden parhaaksi pistemieheksi 21 pinnalla. Trey Zeigler ahersi 17 pinnaa, mutta jäi kovassa puolustuksessa normaalitasostaan. Jalen Henry pussitti 18 paunaa, mutta myös hänellä jäi parannettavaa ennen kaikkea kolmen pisteen heitoissa.
Mahdollisuudet nousta pois jumbopaikalta ovat nyt enää teoreettiset. Ensi keskiviikkona on yhtä tärkeä peli, kun vastassa on toinen päävastustaja Ura Basket.

 

Videolla Korihait-Kobrat-ottelun huippuhetkiä 8.1.2020. Ottelu päättyi 82-94. Video on Korihaiden Youtube-kanavalla julkaisema.