Pyrintö ei antanut haiparven häiritä kolmatta kertaa

0

Korihait oli kaksi kertaa tällä kaudella pystynyt härnäämään Tampereen Pyrintöä loppuhetkille asti. Tällä kertaa manselaiset tekivät pesäeron hyvissä ajoin, eikä Pyynikillä syntynyt jännitysnäytelmää. Pyrintö paineli selkeään 98-78-voittoon.

Pyrinnön väkivahva jenkki BJ Raymond on riehunut illasta toiseen joulukuun aikana, eikä petokala pystynyt pitämään kuumaa pelaajaa poissa keittiöstä. Raymond pisteli palloa pussiin kaikilta etäisyyksiltä ja keräsi yhteensä 30 pinnaa.

Pelin jälkeen valmentaja Jarno Nikula harmitteli juuri Raymondin valtavaa panosta toisella neljänneksellä. Korihait aloitti vahvasti, mutta johto hupeni Raymondin huippusuoritusten myötä.

Nikula myös tuskaili vastustajien pääsevän liian helpolla puolustuksessa, kun oman joukkueen kaukoheitot eivät vain onnistu. Kolmosprosentti oli jälleen vain 19.
Kaikki jenkit pääsivät kaksinumeroisiin pistelukemiin. Trey Zeigler (19p.) oli ahkerin korisukan kuluttaja. Jalen Henry (15p.), Richaud Pack (12p.) ja Casey Benson (11p.) osuivat myös kohtuullisesti.

Seuraavaksi Korihait ottaa mittaa Lapuan Kobrista keskiviikkona Uudessakaupungissa.

 

Videolla ottelun kohokohtia. Video on Korihaiden Youtube-kanavalta.