Rattijuopumuksia ja kannabista käyttänyt kuljettaja

0

Ulkomaankilvissä oleva ajoneuvo ajoi lauantaina klo 15.41 Vehmaalla Y-tiellä poliisipartiota vastaan 118 km/h alueella, jossa on 80 km/h nopeusrajoitus. Partio kääntyi perään ja pysäytti auton.

Autoa kuljettanut ulkomaalainen mies puhalsi 1,55 promilleaja hänet vietiin verikokeisiin. Miehen ajokortti otettin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Auton kyydissä oli kaksi matkustajaa.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kuljettaja oli käyttänyt kannabista


Poliisipartio pysäytti ulkomaankilvissä olevan auton vt 8:lla Laitilassa maanantaina klo 0.16. Autoa kuljettanut ulkomaalainen mies puhalsi 0 promillea, mutta huumausaineenpikatesti oli positiivinen kannabiksen osalta, jota mies myönsi käyttäneensä. Lisäksi ilmeni ettei miehellä ole ajo-oikeutta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Törkeä rattijuopumus Laitilassa


Henkilöautoa kuljettanut paimiolaismies puhalsi 1,98 promillea Laitilassa valtatie 8:lla maanantaina klo 1.35. Mies kuljetettiin verikokeisiin, ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.