Ura Basket parempi Korihaita neljän pinnan pelissä

0

Korihaiden kevätkauden toinen supertärkeä kotiottelu päättyi myös pettymykseen. Haiparvi oli alusta asti takaa-ajajana. Puoliajalla tilanne näytti masentavalta (35-53), mutta pitkän tauon jälkeen isännät taistelivat vielä eron alle kymmeneen pisteeseen. Suurta draaman kaarta ei silti saatu aikaiseksi ja Ura Basket pokkasi 83-96 voiton.
Tämä oli ensimmäinen ottelu sitten Casey Bensonin lähdön ja pelinteosta suurimman vastuun otti uusi mies Kevin Ware. Sähäkästi liikkunut Ware pussitti kyllä 20 pistettä, mutta varsinainen pelin tekeminen ei ollut miehelle ominaista. Tasapainoisimman esitykset pisti ilmoille Vesa Heinonen, joka myös hoiteli paljon pelinrakennushommia.
Trey Zeigler pussitti 23 pinnaa varsin hyvällä tarkkuudella. Richaud Pack sai kasaan 12 paunaa. Jalen Henrylle kertyi piste Packia vähemmän, mutta Henryn peli tökki jälleen. Mies ei tahdo saada onnistumisia ja yrittää väkisin liian vaikeista paikoista.
Korihait heitti peräti 12 vaparia 24:stä ohi, mikä monessa kohtaa latisti isäntien peliä tärkeässä paikassa.
Ukilaisten tilanne on nyt lähes mahdoton ja valmentaja Jarno Nikula ilmoittikin joukkueen pelaavan nyt ennen kaikkea kunniasta.

 

Videolla ottelun huippuhetket. Video on julkaistu Korihaiden Youtube-kanavalla.