Viisi surkeaa minuuttia pilasi Korihaiden vieraspelin Lahdessa

0

Kolmannen peräkkäisen voiton jahtaaminen eteni Korihailta aikataulussa, kun kotijoukkue Lahti oli jatkuvasti hieman petokalaa jäljessä. Ja sitten alkoi kaiken muuttava neljäs jakso. Viiden minuutin aikana tuli lähes ennätyksellinen löylytys, joka meni isännille käsittämättömästi 25-2.
Haiparvi pääsi vielä uudelleen peliin kiinni, mutta voittojuna oli karannut horisonttiin. Loppuhetkien numeroiden kaunistelu tuotti lopputuloksen 86-81.
Kevin Ware oli ahkerana korinteossa ja kasasi 27 pistettä. Richaud Pack pussitti kaikki seitsemän kahden pisteen heittoaan sisään ja sai saldoksi 19 pinnaa. Henri Ventoniemi oli ensimmäisellä puoliajalla hyökkäyspäässä väkevä lopullisen pistelukeman ollessa 14.
Jalen Henryn tilalle hankittu Nick Banyard kunnostautui ennen kaikkea levypalloissa, pisteitä Banyard teki vain viisi.
Lauantaina petokala palaa kotikentälle ja saa vastaansa KTP:n.