VSP perustaa uuden palvelukeskuksen Saloon – Uudenkaupungin ja Turun yksiköt jatkavat

0
VSP on rekrytoinut viime vuosina vauhdikkaasti uutta väkeä palvelukeskuksiin Uudessakaupungissa ja Turussa. Arkistokuva on vuodelta 2017 Turusta. Kuva: Marttiina Sairanen.

Vakka-Suomen Puhelin Oy (VSP) perustaa uuden palvelukeskuksen Saloon.

Salo IoT Campukselle tulevan palvelukeskuksen toiminta alkaa maalis–huhtikuussa. Yhtiö kertoo palkkaavansa Saloon kymmeniä uusia asiakasneuvojia.

Vakka-Suomen Puhelimella on jo entuudestaan kaksi palvelukeskusta. Ne toimivat Uudessakaupungissa ja Turussa. Keskukset työllistävät yhteensä noin 300 työntekijää.

VSP:n palvelukeskukset tuottavat monikanavaista asiakaspalvelua usealle eri toimialalle, kuten energiateollisuudelle, tapahtumamyyntiin, sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle, matkailualalle, vähittäis- ja verkkokaupan alalle sekä rahoitusalalle. Yhtiö tekee myös vika- ja hälytyspalveluja.

– Palkkauksessa noudatamme Palvelualojen ammattiliitto Pamin asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan työehtosopimusta, ja bonusjärjestelmämme tarjoaa mahdollisuuden myös lisäansioihin. Työ ei ole puhelinmyyntiä, yhtiö kertoo verkkosivuillaan.

VSP järjestää Salossa useita infotilaisuuksia työpaikoista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here