Kauhajoki riisui haiparven aseista

0

Korihaiden vakuuttavat esitykset eivät saaneet jatkoa Kauhajoella. Mitään pohjasukellusta ei tapahtunut muuta kuin alkuminuuteilla ja toisen puoliajan puolivälissä. Muuten petokalan suoritus oli kohtuullinen. Kamppailu päättyi kotijoukkue Karhun eduksi 92-76.

Kotijoukkue keskittyi pimentämään tietyt pelaajat ja Trey Zeigler (12p.) oli sellaisissa pihdeissä, että mies jäi kauaksi parhaasta. Richaud Packilla oli myös vaikea startti, mutta lopulta mies sai kasaan 17 pinnaa. Henri Ventoniemi teki 12 pinnasta lähes kaikki avauspuolikkaalla. Kevin Ware tykitti kymmenen paunaa, joista kaikki syntyivät ensimmäisellä puoliajalla. Nick Banyard hyödynsi ylimääräisen tilan ja nosteli 18 pistettä.

Kauhajoen pelintekijä Bojan Sarcevic näytti, millaista konkarin toiminta voi parhaimmillaan olla. Sarcevic ei viettänyt kentällä kuin 24 minuuttia, mutta syöttöjä lähti peräti 11 kappaletta. Sarcevic sai tililleen saman verran passeja kuin Korihaiden koko joukkueella yhteensä.

Korihait palaa kotikentälle sunnuntaina. BC Nokiaan siirtynyt Jalen Henry tekee silloin paluun Uuteenkaupunkiin vierasjoukkueen paidassa.