Korihaille 50 pisteen tappio Salossa

0

Salohallissa mentiin totaalisesti yhtä päätä. Kauden suurinumeroisin tappio oli ennen tätä iltaa 40 pinnan häviö Seagullsille, mutta Vilppaan vieraana mentiin uusille kymmenluvuille. Korihait ei saanut mitään otetta kotijoukkueen hyökkäyspelistä, vaikka tämän hallin korit tiedetään harvinaisen vaikeiksi. Ottelu päättyi hurjiin 115-65-numeroihin.

Kolme miestä tykitti isännistä enemmän pinnoja kuin Korihait yhteensä. Jeremiah Woodin (28p.) ja Tim Colemanin (26p.) suorituksia osattiin odottaa, mutta kolmas nimi olikin sitten superyllätys. Petokalan riveistä aiemmin lähtenyt Elias Eerikinharju oli pestattu Vilppaan riveihin ja mies makseli kalavelkoja isoilla koroilla. Eerikinharju paukutti kovalla tarkkuudella peräti 18 pistettä.

Richaud Pack (19p.) ja Trey Zeigler (18p.) kannattelivat vierasjoukkuetta sen, minkä pystyivät. Miikka Marttinen sai kasaan yhdeksän pistettä laittamatta ohi yhtään pelitilanneheittoa. Kevin Ware oli täydellisesti ulkona pelistä. Ware ei saanut pistettäkään aikaiseksi ja plusmiinuslukema oli eniten pakkasella.

Nyt vietetään yli viikon maajoukkuetaukoa ja pelit jatkuvat 26.helmikuuta kotiottelulla Seagullsia vastaan.