Korihait nitisti sarjanelosen jatkoajan jälkeen

0

Korihaiden pelit ovat tällä hetkellä kaukana arkisesta ja tylsästä. Toisen kerran peräkkäin kotikentällä päädyttiin jatkoajalle ja toisen kerran se päättyi myös kotijoukkueen juhliin. Sarjanelonen KTP oli voitossa kiinni varsinaisella peliajalla, mutta Richaud Pack nosti kolmosellaan petokalan jatkoajalle ja sen jälkeen isännät jyräsivät 91-82 voittoon.
Jenkit tekivät hurjaa jälkeä. Peräti kolme kirjautti tupla-tuplan. Trey Zeigler (23/11), Kevin Ware (20/13) ja Nick Banyard (16/10) hurjastelivat korinteon lisäksi myös levypalloissa. Pack satsasi pisteisiin ja sai kasaan 20 pinnaa.
Korihait sai todella hyvin KTP:n hyökkäyspelin sekaisin ja samalla joukkueen amerikkalaiset pois mukavuusalueelta. Vieraiden jenkit käyttivät paljon aikaa valittamiseen ja epäurheilijamaisia virheitä otti kolme pelaajaa.
Kauden kuudes voitto nosti haiparven kahden voiton päähän Lapuasta, joka puolestaan otti tappion kotikentällään Vilpasta vastaan. Pelit jatkuvat keskiviikkona Kauhajoella, kotikentälle palataan ensi viikonloppuna.

 

Ottelun kohokohdat -video on Korihaiden Youtube-tililtä.